شهردار مشهد میهمان برنامه تلویزیونی «سفره‌های همدلی» شبکه استانی خراسان رضوی (۵ فروردین ۱۴۰۴) بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی شمال شرق مشهد تا پایان سال ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود تمرکز شورای اسلامی شهر مشهد بر تحقق شعار سال ۱۴۰۴ و توسعه سرمایه‌گذاری افزایش ترافیک در مشهد با آغاز موج دوم سفر‌ها (۵ فروردین ۱۴۰۴) | همکاری مردم برای مدیریت بهتر ضروری است مسیر «نوبهار» در بوستان برکت مشهد گشایش یافت تأکید بر نقش مدیریت شهری در تحقق شعار سال | حرکت به سوی احیای ظرفیت‌ها عکاسان مشهدی حرم را روایت می‌کنند شهردار مشهد مقدس در دیدار نوروزی با مدیران شهرداری: در سال جدید ورود پر رنگ تری به حوزه بانوان خواهیم داشت راه‌اندازی نخستین باشگاه تیراندازی شهرداری مشهد فعالیت ۲۴ساعته سامانه ۱۳۷ شهرداری مشهد در پاسخگویی به شهروندان در ایام نوروز ۱۴۰۴ افزوده‌شدن ۱۵۰۰ جای پارک دائم بر ظرفیت پارکینگی پیرامون حرم رضوی | خدمت به زائران تا آخرین روز تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ ادامه دارد ۱۲ دستگاه اجرایی خراسان رضوی پای کار اسکان زائران در مشهد + فیلم آماده‌باش شهرداری مشهد برای مدیریت بارش‌ها | آب‌گرفتگی گسترده گزارش نشده است تعطیلی مراکز تفریحی خراسان رضوی به دلیل احتمال وقوع سیلاب (۴ فروردین ۱۴۰۴) پذیرش ۷ هزار زائر در مراکز اسکان اضطراری شهرداری مشهد + فیلم آرامش در مسیر برگشت | زائران در مشهد دغدغه تهیه بلیت را ندارند + فیلم سرویس‌دهی ۳۶۰۰ دستگاه اتوبوس در شب‌های قدر | ۶۸ درصد ظرفیت اتوبوس‌رانی مشهد متمرکز بر معابر منتهی به حرم امام‌رضا(ع) برگزاری جشنواره بهار زیارت در ایام نوروز ۱۴۰۴ در مشهد مقدس سرویس‌دهی صلواتی تاکسی‌رانی مشهد به ۳۰ هزار مسافر در سومین شب قدر اقامت ۳ میلیون مسافر در مشهد از ابتدای سفر‌های نوروز ۱۴۰۴ استاندار خراسان رضوی: تاکنون حدود ۲ میلیون زائر وارد مشهد شده‌اند (۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اصلاح هندسی ۴۳ نقطه آسیب‌پذیر از معابر مشهد دربرابر سیل احتمالی | آماده‌باش همه زیرساخت‌های خدماتی در آستانه بارندگی‌ها

  • کد خبر: ۳۲۳۳۹۳
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۲
اصلاح هندسی ۴۳ نقطه آسیب‌پذیر از معابر مشهد دربرابر سیل احتمالی | آماده‌باش همه زیرساخت‌های خدماتی در آستانه بارندگی‌ها
مدیر هماهنگی و برنامه‌ریزی امور عمرانی شهرداری مشهد گفت: با اصلاح هندسی ۴۳ نقطه آسیب‌پذیر از معابر شهر در یک‌سال اخیر، اکنون می‌توان گفت در معابر بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی به طور کامل و در سایر معابر سطح شهر، تا حد زیادی مسائل فنی لحاظ شده و شهر بیش از پیش برای مدیریت بارش‌های فصلی آماده است.

بهنام خیاط در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اشاره به اعلام هشدار‌های رسمی هواشناسی درخصوص بارش شدید باران در مشهد، اظهار کرد: تجربیات تلخ بهار سال گذشته به ما نشان داد که برخی معابر شهری در مشهدالرضا(ع) نیازمند بهسازی و اصلاح هندسی هستند تا در زمان بارندگی دچار آب‌گرفتگی نشوند. در این حوزه حساسیت اداره شهر در کلانشهری همچون مشهدالرضا(ع) مضاعف است؛ زیرا در فصل بهار و به‌خصوص ایام نوروز که موسم بارندگی‌های شدید است، زائران نیز در شهر حضور دارند و مدیریت شهری علاوه بر صیانت از امنیت شهروندان، تکلیف مضاعفی برای تأمین زیرساخت‌های اسکان، تردد و رفاهیات مهمانان نوروزی امام هشتم(ع) دارد.

وی افزود: بر همین اساس، از بهار سال گذشته بیش از ۴۳ نقطه آسیب‌پذیر دربرابر بارش برف و باران در سطح شهر شناسایی و در جریان اجرای پروژه‌های عمرانی، مباحث فنی در بحث شیب‌بندی معابر، ایجاد جوی‌های مهندسی برای هدایت و البته مخرج رواناب‌ها هم لحاظ شده است. اکنون شرایط به شکلی است که می‌توان گفت در معابر بافت پیرامونی حرم مطهر امام‌رضا(ع) به طور کامل و در سایر معابر سطح شهر، تا حد زیادی این مسائل لحاظ شده و شهر بیش از پیش برای مدیریت بحران در بارش‌های فصلی آماده است.

مدیر هماهنگی و برنامه‌ریزی امور عمرانی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: البته تدابیر مدیریت شهری در مواجهه با هشدار‌های سازمان هواشناسی ختم به همین ۴۳ نقطه نمی‌شود. از صبح امروز (یکشنبه، ۳ فروردین ۱۴۰۴) تا این ساعت، چندین مورد از سرشاخه‌های سیلاب در ارتفاعات جنوبی مشهد موردبازدید قرار گرفته، مسیل‌ها به‌طور کامل لایروبی شده و تجهیزات و متخصصان حوزه خدمات شهری درحالت آماده‌باش هستند. علاوه بر اصلاح هندسی نقاط آسیب‌پذیر، در جریان اجرای پروژه‌های جدید نیز ملاحظات مهندسی در دستورکار قرار گرفته و به‌معنای واقعی کلمه، مدیریت شهری در قالب یک برنامه فنی یک‌ساله، زیرساخت‌های شهر را دربرابر سیل‌های احتمالی آماده‌تر کرده است.

وی ادامه داد: از عموم شهروندان عزیز مشهد می‌خواهیم در صورت تشدید بارش‌ها و تقویت احتمال بروز سیل، با شهرداری همکاری کنند. اگر آب‌گرفتگی‌های خرد در مقابل منازلشان رخ داد، خودشان یاریگر خادمان شهر باشند و اگر مقدور نبود، بلافاصله به مرکز پاسخگویی تلفنی ۱۳۷ اطلاع دهند. همشهریان عزیز ما می‌توانند از سفر‌های درون‌شهری غیرضرور خودداری کنند و در این روز‌ها که شهر امام‌رضا(ع) پذیرای جمعیت میلیونی زائران از اقصی نقاط ایران اسلامی است، معابر شهر را برای تردد مسافران نوروزی آزاد بگذارند. باور ما این است که علاوه بر تمهیدات فنی در اداره شهر، فقط با همدلی می‌توان از هر نوع بلایای طبیعی به سلامت عبور کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->